Hogy mit is jelent a Friss Piac?

Nos, pár mondatban nem összefoglalható, mi mégis megpróbáljuk közérthetően, leírni nektek.

Egy magyar ember, mert nagyot álmodni, és megvalósulni látszik az álom.

Mint mindannyian tapasztaljátok, akár családos, akár egyedülálló, akár idősebb, akár fiatalabb vagy, az egészségünk kincs, és napi szinten vigyáznunk kell rá.

Azaz, jól kell táplálnunk a testünk, és a legfontosabb, hogy jó minőségű ételeket kell ennünk.

Ez manapság semmilyen élelmiszer kereskedelmi láncban nem fellelhető, a termékek magas százaléka Import áru, tele vegyszerekkel, leellenőrizhetetlen forrásból kerül hazánkba,

Azon kívül, hogy ezek a termékek olcsóbb áron, sokszor áron alul kerülnek a polcokra, magukban hordoznak számos veszélyt (mérgek, invazív élősködök, stb.), és sajnos sem az állaga, sem az íze, nem megfelelő, valamint vitaminokban és ásvány anyagokban nagyon szegény.

A Friss Piac megálmodóinak célja, egyértelmű: csak és kizárólag magyar termékekkel foglalkozik, kizárólag magyar termelők (kis termelők, őstermelők, kézművesek; ) regisztrálhatnak, és kizárólag az általuk, magyar földben, itthon termelt vagy előállított termékek kerülnek fel hirdetésben, országos szinten minden vármegyére kiterjedően.

Hangsúlyozzuk: Mi nem áruljuk a termékeket, kizárólag össze gyűjtjük régiónként a termelőket, akiken keresztül minden nap elérhetőek a friss termékek.

A Friss Piac egyelőre még nem működik aktívan, a termékek informatív jellegűek, illusztrációk. Folyamatosan dolgozunk rajta, szeretnénk bővíteni a termék kínálati lehetőségeket, frissítjük a recepteket, és érdekességként a termék lexikont is .

Leghamarabb 2023 novemberében vagy decemberében indul